måndag 7 september 2009

Måndag igen efter en härlig helg

I helgen har vi varit bortresta. En liten sensommarweekend på Öland. Härligt! Tur med vädret, mycket frisk luft, promenader, besök i Trollskogen, stenplockning, mycket god mat och annat gott (mindre nyttigt) och en massa annat trevligt. Hann även med att inhandla lite nya "pyssel-saker". Ska försöka utöka (starta) mitt papperspyssel som jag fått för mig att jag ska hålla på med. Det är så roligt. Hittade förresten igår gamla stämplar från när jag var riktigt liten, alltså är det en hobby som jag "återupptar". Intresset har alltså funnits länge! Behöver dock göra lite mer inköp innan jag kan komma igång på riktigt.

Läste lite om b-provet som hölls i Glasriket i helgen. Är sur på att jag inte vågade anmäla mig och Milla, det känns som om vi hade haft en chans att fixa det. Men men, man vet ju aldrig. Det kändes i alla fall som på lagom nivå. Har förstått att det kan skifta ganska mycket mellan de olika proven, trots att det är i nybörjarklass.

Planerna och "att-göra-listan" inför veckan

* hundträning på söndag, eventuellt även torsdag

* honungsslungning

* biltvätt (måste det nu!)

* beställa en massa kuliga pysselgrejer

* returnera ett par för stora jeans från HM

* leta kamera

* träna

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...