torsdag 29 september 2011

Slips- och kavajkort

För en tid sedan gjorde jag ett slips- och kavajkort. Efter mycket surfande och letande så kombinerade jag till slut min egen variant. Resultatet blev så här.

Jag har skurit ut skjortan från ett mönstrat ark där jag skurit och vikt ner en krage. Några brads kom till användning för knapparna till kragen. Slipsen har jag också ritat och klippt ut. "Knuten" satte jag dit med 3d-kuddar. Kavajen är gjort av ett cardstock, limmat i botten inifrån. Det är vikt och skarven är alltså kavaj-öppningen. Texten på kortet skrev jag ut och monterade på baksidan av skjortan. Mycket pyssel men det passade bra till någon som gillar blå- och vitrutiga skjortor :-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...