tisdag 1 november 2011

Investeringar

Nu har jag laddat upp med lite nya saker till mitt pyssel.
Efter mycket velande plockade jag ut 39 Copic Ciao. Jag gjorde beställningen hos CultPens i England. Allt fungerade helt perfekt och pennorna kom efter fyra dagar.

 

Jag har även skaffat mig en ny stämpeldyna som ska fungera väldigt bra ihop med Copics. Det blev nämligen en  Memento Tuxedo Black. Det lilla jag har hunnit testa så blir det klart och snyggst stämplat och det blöder inget när man färglägger med pennorna. Det jag inte varit så nöjd med är papper. Jag har testat med 4CC 160 g. Jag skulle dock gärna vilja få tag på Neenah papper som sägs vara det bästa för Copic Markers.

När jag ändå var i farten blev en beställning till, denna gången från USA. Jag har sett många kort i Hero Arts bildgalleri  på Flickr med fina band/snören. Efter lite letande hittade jag vad det var, nämligen produkter från The Twinery. Jag valde samlingen med alla 14 färger.


Dessa fina små "godissnören" kom i måndags, det tog 8 dagar att få hem paketet. Så nu är det bara till att skapa bäst jag kan :-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...