måndag 6 augusti 2012

Grattis

Congratulations to you by MartinaN
Congratulations to you, a photo by MartinaN on Flickr.
Detta kort påbörjades när Svensk Scrapbooking hade sin Midsommarcrop, tror jag det var. Det gjordes efter en skiss som var med då, dock hann jag aldrig göra det klart så att jag kunde skicka in det. Eftersom jag är lite långsam och fortfarande känner mig som nybörjare så tog det lång tid att få det klart, men så här blev det till slut.

Jag har använt:
Silhouetten till att skära ut bokstäverna, Grattis.
Mönstrat papper från Simon Says Stamp kort-kit.
Till-dig stämpel, Forma hantverk, vit embossat.
Hjärta, stämplar till bakgrunden, nål och snöret är från Simon Says Stamp kort-kit.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...