torsdag 26 november 2009

En Lumix beställd

Så var den då äntligen beställd och på väg, min första egna digitala kamera!! Så spännande! Till slut blev det den här:


Jag har ju som sagt funderat ett tag....jag har till och med skrivit om det. Jag har faktiskt aldrig ägt en egen digitalkamera tidigare! Jag har varit så omodern =). Har ju den analoga systemkamaren, men jag tror inte riktigt att system är min grej. Den kommer aldrig med därför att den är för stor och klumpig. Därför ville jag ha en mindre digitalkamera, som jag förhoppningsvis kan ha med mig överallt. På hundträningar och så ;-) Det har stått mellan de två och till slut blev det en blå Panasonic Lumix DMC-TZ7. Förhoppningsvis kommer den imorgon!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...