söndag 17 januari 2010

Blå kort

Nu har det blivit några blå kort gjorda. Jag har testat lite nya grejer och tekniker med blandade resultat.


På detta kortet har jag provat på att göra ett eget bakgrundspapper med Distress ink, färg Faded jeans, och stämplat med blomstämpel. Jag har också för första gången färglagt ett stämplat motiv med akvarellpennor, och sedan lite 3d-lack på blomman och 3d-kuddar under motivet. Stämplarna är från Hero Art och Forma hantverk.


Detta andra kort är gjort även detta med stämplar från Hero Art. Jag har provat att embossa med vitt pulver på ett blått papper. Sedan duschade jag det lite med Perfect pearls. Tyvärr blev papperet inte så slätt efter att det blivit blött, så jag är väl inte jättenöjd. Insidan stämplade jag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...