onsdag 18 augusti 2010

Kläder från HM

Oj oj, tänk att jag har köpt lite kläder från HM! Mitt klädkonto som annars är, hm, typ obefintligt, och helst nu när vi har hus och allt. Men, nu har jag gjort en liten investering och tänkt piffa upp mig själv lite, så gott det nu går =).
Ett stort paket kom från HM idag med lite smått och gott. Bland annat lite mysiga koftor och tröjor inför hösten. Nästan, men bara nästan, så att man längtar lite till höstrusket med lite kyla och ruggigt så att man får ta på sig sin varma tröja, vara ute i höstluften, träna lite hund och sedan sitta inne och tända i brasan och sitta och mysa i värmen...och kanske pyssla lite =)


(Och OJ, vilken tråkig färgskala jag tycks välja ser jag!! Ser ju väldigt grått och trist ut! Och OJ har det blivit ett modeblogg det här nu!?!!! :-) )

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...