lördag 12 mars 2011

Efterlängtad vår

Nu längtar jag verkligen efter vår. Jag hade sett fram emot en lördag med solsken och vår enligt väderprognoserna jag hörde igår. Dock blev jag snuvad på den idag. Det blev regn och snöblandat regn, grått och mulet hela dagen. Jaja, jag får väl vänta lite till. Snön smälter i alla fall och det går ju åt rätt håll, blir ljusare för var dag och något händer ju ändå, såg idag att snödropparna börjar skifta lite vitt också.

Allt är ju dock inte bara bra. Det är väldigt geggigt och lerigt ute, Milla blir jättesmutsig efter varje promenad och utevistelse. Det är grått och ganska trist i naturen, innan grönskan kommer.

Jaja, bara att se framåt, det blir ju bättre! Någon gång =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...