söndag 13 mars 2011

Lite vår trots allt

Ingen sol idag heller, men det har inte regnat och det har varit varmt och skönt. Var ute och inspekterade den labbiga gräsmattan, och det börjar faktiskt titta upp lökar lite här och där! Jag petade ner flera olika krokusar, tulpaner, scilla och vårlök. Jag kan ha glömt några eftersom jag inte var så noga med att dokumentera planteringarna i höstas. Tyvärr. Nu blir det dock en större överraskning eftersom jag knappast minns var jag satte dem och allra minst vad jag satte!

Jag såg några krokusar i alla fall som var på väg upp och några tulpaner. Ska bli spännande.

Idag såg vi ytterligare vårtecken, en plog med nio sångsvanar som flög precis över oss. Det är så fascinerande att höra hur de pratar med varandra och det svischande ljudet från vingarna.

Ytterligare rapporter om eventuella vårtecken följer :-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...