onsdag 3 april 2013

Lägesrapport - en blandning av allt

Nuläget - en liten blandning av allt!

  • Efter en helg i storstan och med för mycket god och onyttig mat, måste jag skärpa mig och köra lite mindre sötsaker och kolhydrater igen. Jag mår ju bättre av det, men varför är det ändå så svårt att sköta sig bättre. Nu måste det alltså bli skärpning. Börjar med en jättegod och smidig LCHF-Ugnspannkaka med bacon.
  • Sista träffen på vårens kalligrafikurs var igår kväll. Det har varit roligt och det är lite tråkigt att den nu tagit slut. Nu får det bli träning på egen hand. Jag har alltid tyckt om att texta och skriva och önskat lära mig mer om kalligrafi. När det nu fanns läge att gå en kurs på hemorten så tog jag chansen. Jag har nu fått en bra introduktion, sedan har man ju förstått att det är övning övning och övning som gäller, och så lite mer övning.
  • Idag ska vi få vår senaste investering levererad. En åkgräsklippare som förhoppningsvis kommer att göra livet på sommaren lite enklare. Sedan vi flyttade in har vi haft en vanlig, självgående motorgräsklippare och det har tagit ca två timmar att klippa allt. Det har i och för sig varit ett bra motionspass, men det har varit lite för tidskrävande, så förhoppningen är nu att gräsklippningen kommer att gå betydligt fortare och mer tid till att lata sig!


  • Jag har anmält mig och Milla till en viltspårskurs! Vi har testat viltspår vid några enstaka tillfällen. Det kanske kan vara något för Milla. Det är ju inte så mycket vatten och simning inblandat, vilket inte är Millas grej! Å andra sidan kan hon kanske tycka att det går för långsamt! Så har det varit de gånger vi testat tidigare. Milla är ju känd för sin fart, det ska springas fort och snabbt, hon har ju tidigare blivit kallad Speedy Gonzlaez.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...