tisdag 11 augusti 2009

Mitt liv med hund

Välkommen till mitt liv med hund!

Vardagen, allt möjligt som händer, inte händer, tankar och funderingar. Mycket och många inslag från hundvärlden då jag har en golden-tik på två år som upptar mycket av tiden. Plus att hon ger många roliga stunder och upplevelser!

Det har blivit några hundar genom åren. Jag är uppväxt som liten med en blandras som hette Daffy. En skällig och vaktig liten söt hund. Sedan blev det Anja, familjens första Golden Retriever. Den andra hette Daisy och det var med henne som mitt hundintresse startade, vi tampades och kämpade många gånger på Brukshundklubben och Hundklubben! Nästa vovve blev Milla som nu alltså är två år och vi försöker träna lite allt möjligt, just nu är det mest lydnad, allmänlydnad, apportering och lite spår.
Fortsättning följer....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...