fredag 11 februari 2011

Lågkolhydratkost

Eftersom sambon för en tid sedan bestämde sig för att köra lite LCHF, mestadels för viktens skull så har även jag själv blivit påverkad, såklart(!) och ändrat mina kostvanor. Sambon har kört strikt LCHF i lite över en månad nu och vikten rör sig nedåt. Jag var skeptisk i början och så kallad "fettskrämd". Jag tog lång tid på mig att testa, men nu försöker även jag hänga med, så gott jag kan.

Förvånansvärt kan vi dock konstatera vilka positiva förändringar vi kan se. Helt plötsligt är inte vikten det som är viktigast (haha) utan alla andra positiva förändringar i kroppen.

Själv har jag inte tänkt gå ner något i vikt, men märker ändå positiva saker som att jag är mycket piggare, har mer energi och känner mig "lättare" i sinnet! Även om jag är den som slarvar ibland så ska jag fortsätta att ge det ett riktigt försök. Jag är i alla fall mycket mer medveten nu och äter låg kolhydratkost, även om jag inte är riktigt LCHF-hardcore som sambon =).

Så från och med nu kommer det att handla lite om mat också i den här lilla bloggen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...