måndag 26 oktober 2009

SKK - Hunddata

Jag blir verkligen inte klok på SKKs hundregister Hunddata och Brukshundklubbens (SBK:s) tävlingar och rapporteringen av resultaten. Jag var med i en lydnadstävling i Vimmerby i slutet av juni. Detta resultat har jag fortfarande inte sett registrerat på i SKK:s Hunddata. Kan det verkligen ta så lång tid? Vetlandatävlingen i slutet av september är inte heller med och jag kan ju bara gissa på hur lång tid det dröjer innan helgens resultat i Eksjö är registrerat. Ska det behöva ta så lång tid? Vårat jaktprov däremot, det registrerades inom någon/några veckor. Kan jag beställa ett lydnadsdiplom utan att resultaten ligger med i Hunddata? Jag blir så trött på all byråkrati!! När man sedan mailar och kontaktar Brukshundklubben och frågar när resultaten kan vara registrerade så får man ett surt mail om att det är sjukdom och underbemanning och att man inte har någon aning om när det kan vara registrerat. Det är ju konstigt att just mina tävlingar inte lyckats komma med. Kollar man andra tävlingar så har det ju registrerats tävlingar gjorda mycket senare än mina. Då var det tydligen inte underbemannat!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...