söndag 4 oktober 2009

Varmt och gott

Eftersom det blev så kallt nu i veckan och jag visste att vi ju skulle starta på prov under lördagen så var jag lite nojig för kylan. Efter badet, nästan minusgrader i luften och blåst och lång väntan i bilen, kan inte vara bra. Så vi tog en tur och köpte ett hundtäcke i fredags. Jag har letat runt på nätet och hittat täcke som jag skulle vilja ha, ganska dyra, men de verkar bra, nu vart det ju dock bråttom. Så det fick bli det som fanns i butiken. Hittade ett Hansbo vintertäcke som ska värma, vara vindtätt och vattentätt men även att det andas, vilket ju är bra så att det inte blir för fuktigt under.

Milla var väl inte helt övertygad om att det var något bra att ha på sig när vi testade det här hemma under fredagkvällen. Det satt i alla fall bra, lite klumpigt kanske, men det ska ju mest värma när hon är stilla.

Så här i efterhand kan jag säga att det var ett väldigt bra och prisvärt köp. Det var ju väldigt kallt under provet, och det blev lång väntan efter att hon blivit blöt. Så täcket åkte på när vi gjort vår insats och efter lite handdukstorkning. Sedan när vi tog ut henne och kollade till henne så var det väldigt varmt och gott under täcken, plus att hon nästan blivit torr också! Kanonbra!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...